Bemutatkozás

Hogyan is kezdődött?

Díszitsük fel a falainkat...

Kisgyerekes apukaként mindig vonzott a faldekoráció. Bár még most is! De számomra annyira messze áll a műanyag és pláne a PVC a gyermekszobától, hogy végül nem tettünk fel műanyagot a falra. Inkább festettünk rá. Amikor meg ismerkedtem Bindics Elekkel és a nagyszerű anyaggal amit nyomtat, teljesen ledöbbentem hogy olyan mintha a falra lenne festve a kép. Ezután csapatunk sokat gondolkodott azon, hogyan lehetne könnyen felhasználható, családbaráttá tenni azt a különleges környezettudatos anyagot, amit már több mint tíz éve használunk faldekorációkra, nagy sikerrel. A vékony anyagból kialakított és különleges textúrájú falmatrica ugyanis tökéletesen beleolvad a falba, tényleg olyan mintha kézzel festett alkotások kerülnének a fal felületére. Az igazán áttörő ötlet 2022-ben született meg, hogy a vásárlóknak ne kelljen ragasztót használnia a csodás textilanyag használatához, ne kelljen külön mesterembert hívnia a feltételéhez, és mindezek mellett megőrizzük a környezetbarát felületet és ne kelljen oldószeres anyagokat vagy  műanyagokat bevonni. Az ötletünk az volt, hogy a ragasztót beleimpregnáltuk a textilanyagba, vagyis adtunk hozzá ragasztót, ami nem folyik és nem ragad mindaddig, amíg fel nem akarjuk ragasztani a falra, hiszen a ragasztó száraz állapotban kerül csomagolásra. A megvalósíthatósághoz egy év kísérletezésre volt szükség, és végül megtaláltuk azt az egyensúlyt, ami technológiailag és felhasználhatóság szempontjából is tökéletes: Fabric Decals-nak neveztük el.

Reméljük, mindenki örömét leli majd benne!

Fedezze fel az egyedi és környezetbarát falmatricáink világát!

Egyedülálló anyag, természetes szépség...

A Fabric Decals egy újgenerációs falmatrica, mely teljesen más anyagból készül, mint a többi falmatrica a piacon. Falmatricáink magas, minőségi elvárások alapján, környezetbarát és természetes anyagokból készültek, amelyek hozzájárulnak a fenntartható életmódhoz. A Fabric Decals-nél hiszünk abban, hogy olyan környezetbarát falmatricákat hoztunk létre, amelyek egyedi és egyéniségednek megfelelő megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, munkahelyednek. A Fabric Decals® anyaga vékony, könnyen beleolvad bármilyen falfelületbe, miközben a rányomtatott műalkotás teljes pompájában jelenik meg.

Egyszerű és gyors felhelyezés...

A falmatrica felrakásához nincs szükség szakértelemre vagy tapasztalatra. Gyors és egyszerű művelettel varázsolhatod falaidat egy mesevilágba. Csupán egy vizes szivacs kell hozzá!
A falmatricák könnyen eltávolíthatóak, nem hagynak nyomot, így bátran dekorálhatod otthonodat, munkahelyedet anélkül, hogy a falakat tartósan károsítaná.

A gyermekbarát és bolygóbarát faldekoráció...

Küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek kifejezni önmagukat művészi dekorációval, amely varázsvilág megjelenésével és színeivel kiegészíti az otthon, a munkahely hangulatáról alkotott elképzelésünket, miközben bolygónk fenntartható jövőjéért dolgozunk.

A Fabric Decals®-nál arra törekszünk, hogy részesei legyünk az otthon, a munkahely légkörének alakításával azzal, hogy kiváló minőségű termékeket kínálunk, és gondoskodunk arról, hogy mindegyik termékünk maradandó hatással legyen az emberre, de soha ne hagyjon nyomot a környezetben.

Technikai adatok...

A Fabric Decals® egy teljesen új anyagból készült új termék. Összetevőit tekintve 75%-ban természetes anyagot tartalmaz és tökéletesen PVC mentes. A Fabric Decals® tehát nem egy új műanyagfólia.

A Fabric Decals® az egyik legkörnyezetbarátabb falmatrica, ami ma elérhető a világon. A Fabric Decals®-t a természetes szálak és a tartását adó műanyag laza szövedéke alkotja.

Úgy érdemes ezt a technológiát elképzelni, mintha szalvétatechnikával díszítenénk a falat, ám a Fabric Decals® sokkal tartósabb eredményt nyújt, mert szinte elszakíthatatlan anyagból áll.

Amire mindenképp figyelnünk kell...

A Fabric Decals® kialakítása nagyon vékony, ez teszi lehetővé azt, hogy belesimuljon a környezetébe.

Nem rugalmas, így nagyon egyenetlen falra nem ajánljuk! (Például fűrészporos tapéta.)

A falmatrica áttetszősége miatt színes falfelületre helyezve átszűrődik az alatta lévő fal színe és mintája. A választott grafika a Fabric Decals® tehát csak sima, fehér falfelületen alkalmazva fog tudni eredeti hatásában megjelenni.

A Fabric Decals® vízérzékeny ragasztóval van impregnálva, ezért felrakás előtt víztől, nedvességtől távol tartandó. Arra figyeljünk még, hogy a falmatrica sem gyerek, sem kutya szájába ne kerüljön, ne egyék meg! Bajuk nem lesz tőle, de utána már nem használható fel a faldekor.